Nieuwe leerling

Uw kind wordt vier jaar; tijd voor de basisschool! Een belangrijke stap voor u en uw kind.

Als ouder of verzorger hoopt u dat uw kind het fijn heeft op school en zich goed kan ontwikkelen in een veilige, prettige en uitdagende omgeving. Met veel vriendjes en vriendinnetjes en een leuke juf of meester die uw kind begrijpt.

Op de basisschool leert uw kind meer dan lezen, schrijven en rekenen. Zo speelt ook de sociaal-emotionele ontwikkeling een grote rol. Samen spelen, samen delen en eigen keuzes maken horen hierbij. Uw kind vormt een deel van zijn of haar persoonlijkheid.

Wanneer uw kind extra hulp nodig heeft of juist meer uitdaging, wilt u dat uw kind dat ook krijgt.
U wilt dat uw kind zijn of haar talenten maximaal kan ontwikkelen. Dat uw kind groeit in kennis en vaardigheden, maar ook in creativiteit en zelfstandigheid. Kortom: dat uw kind gaat bloeien!

Welkom

Op onze school doen we al het mogelijke om aan bovenstaande tegemoet te komen. Wij verzorgen eigentijds, kwalitatief hoogwaardig onderwijs, waar de mogelijkheden en interesses van het kind centraal staan. Wij vinden dat kinderen zich optimaal moeten kunnen ontwikkelen in een prettige leeromgeving. Hier zijn wij dan ook dagelijks mee bezig. Nieuwsgierig naar onze toekomstplannen? Klik hier.

Meer over onze werkwijze? Download onze informatiebrochure!

Deze brochure is bedoeld voor ouders van de 30 scholen die onder onze onderwijsstichting (SKOzoK)
vallen. De brochure geeft u een inkijkje in onze organisatie als geheel en waar wij voor staan. Heeft
u vragen naar aanleiding van de brochure? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Uw kind(eren) aanmelden op deze school?

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij z.s.m. contact met u op om een passend moment hiervoor te plannen.

Kiest u voor onze school, dan volgt pas de officiële aanmelding en vragen wij u een aantal formulieren in te vullen.  Deze formulieren krijgt u mee naar huis na afloop van de rondleiding en het kennismakingsgesprek. Ook kunt u de formulieren downloaden via deze website. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan.

* Dit veld is verplicht. Leave this field empty